9 parasta valkoista cheddar korvaa reseptejäsi (2023)

White Cheddar on laajalti tunnettu juusto, joka on valmistettulehmänmaito, sitä voidaan käyttää monissa resepteissä tai näkyvissä juustolevyllä.

Kun etsit aValkoinen Cheddar -korvike, hyvä ensimmäinen vaihtoehto voi olla Colby -juusto.KuitenkinValkoisen cheddar -juuston korvikkeen valintaEnimmäkseen riippuu aiotusta käytöstä ja resepistä.

Parhaat valkoiset cheddar -korvikkeet

Sisällysluettelo

Tämä on nyt laajalti suosittu juusto, joka on peräisin Englannin Somersetin alueen Cheddarin kylästä, onkirkas ja täyteläinenja esittelee hasselpähkinä- ja ruskeantuneita voita.

Cheddarina hitaasti ikääntyy, se menettää kosteuden ja senTekstuuri muuttuu murtuttavammaksi ja kuivemmaksi.Eri terävyyden variaatiot muuttuvat havaittavissa 12 kuukauden kohdalla (tässä vaiheessa Cheddar tunnetaan nimellä vanha Cheddar) ja 18 kuukautta (ylimääräistä vanha Cheddar).

Oneri lajikkeet cheddar, määritetty enimmäkseen iän, pastöroinnin, juustokulttuurien ja pinnoitteen perusteella.SeErot löytyvät pääasiassa mausta, joka voi vaihdella lievästä terävään, juuston ikääntymisestä riippuen.Nuoremmat cheddarit ovat maustettuja lievempiä ja vähitellen vahvistuvat.

Valkoinen Cheddar on laajalti tunnettu juusto, joten sen ei pitäisi olla liian vaikea löytää.Mutta vain siinä tapauksessa, että sinulla oli ongelmia kätensä saamiseksi, tässä onParhaat valkoiset cheddar -juustokorvikkeet.

1. Keltainen cheddar

Seainoa eroValkoisen cheddarin ja saman ikäisen keltaisen cheddarin välilläOnelintarvikeväri.Keltainen cheddar onKäsitetään Annatto -ruokavärillä, jotta se saadaan klassinen keltainen sävy.Annattoon appelsiini mauste ja ruokaväri, joka on johdettu achiote -puun siemenistä, jota käytetään pääasiassa keltaisen tai appelsiinin värin saamiseksi.

Valkoisen cheddarin ja keltaisen cheddarin väliset erot riippuvat vain juuston iästä, jotensaman ikäinen keltainen cheddaron täydellinenvalkoinen amerikkalainen juustokorvike.

2. Colby -juusto

Colby -juusto on lehmänmaitojuusto, joka on kotoisin Yhdysvalloista, pähkinäinen maku ja oranssi väri.Colby -juuston ja lievän valkoisen cheddarin erot ovat melkein olemattomia.Colby -juusto on myöshyvin pehmeäjamolemmat juustot sulavat täydellisesti.

Jos kuitenkin etsit aKorvaa terävä valkoinen cheddar -juusto, Colby ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto: ero on juuston valmistuksessa.Colby -juusto onvedellä pesty, ja tämä prosessi vähentää juuston happopitoisuutta luomallajuusto, joka on makeampi ja paljon vähemmän kirpeä.

Colby on myös harvoin ikääntynyt erittäin kauan, joten se ei kehitä terävän valkoisen Cheddarin puremaa.Tästä syystä sitä käytetään harvoin ruoanlaitossa ja se onkäytetään tyypillisesti pöytäjuustona, raastamiseen, grillaamiseen ja välipaloihin tai salaatteihin.

3. Kaksinkertainen Gloucester -juusto

Double Gloucester on aTäysrasva, kova juustoValmistettu pastöroidusta tai pastöroimattomasta lehmänmaidosta, joka on peräisinGloucestershire, Englanti.

Gloucester-juustoa on kahta tyyppiä: yksi, valmistettu rasvatusta maidosta ja kaksinkertainen, valmistettu täysrasvaisesta maidosta.Sopivin valkoinen cheddar -juustokorvaus on kaksinkertainen gloucesterKoska sillä on sileä ja voinen rakenne, se on rikkaampi kuin yksi ja siinä on pähkinäinen maku.

Kaksinkertaisella gloucester -juustolla onSamat ominaisuudet, kuten valkoinen cheddar -juustoja voi olla täydellinen korvike juustokastikkeille, koska sesulaa todella hyvin.

4. Tiilijuusto

Toinen valkoinen cheddar -juustokorvike onTiilijuustojaAmerikkalainen juustoWisconsinin osavaltiosta.Tiilijuusto on melkein sama kuin valkoinen cheddar, vaikka tulos tuottaa aHieman pehmeä ja selvästi terävämpi maistaja juusto.

Tiiluusjuuston lievä maku muuttuu kirpeiksi iän myötä, ja siihen liittyy pähkinäinen maku.Tiilijuusto ja valkoinen cheddar maistuvat melkein samalta, joten tämä juusto on ehdottomasti erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat korvaavan valkoisen amerikkalaisen juuston.

Tiilijuusto on erinomainenviipalointi ja sulaminen, ja sitä voidaan käyttää juustokastikkeissa, hampurilaisissa tai jopa pizzassa.

5. Tillamook -juusto

Tillamook -juusto on myösYhdysvaltojen kotoisin olevaja se on valmistettu laadukkaasta sekoituksesta lehmänmaitoa, jolla on oikea määrä rasvaa ja proteiineja.

Tillamook -juusto kuuluuSama perhe kuin valkoinen cheddar -juustoJa sillä on melkein kaikki Cheddarin ominaisuudet, se on täysin hyvä korvike valkoiselle amerikkalaiselle juustolle.Tillamook -juusto, kuten Colby -juusto, onpehmeä ja sulaa täydellisesti.

6. Kanta

Kantal on eräänlainenkiinteä juustotuotettu Auvergnen alueellaKeski -Ranskaja on yksi Ranskan vanhimmista juustoista.

Kantaliatyyppejä on kahta tyyppiä: Cantal Laitier, pastöroidusta maidosta johdettu massatuotantoversio ja raakamaitosta valmistettu maalaistalojuusto Cantal Fermier.Cantal on puolijohtojuusto, jossa on kostea sisustus ja maitomainen aromi.Maku on mieto ja voinen, ja viimeistely on hieman hapan.

Cantalin maku tekee tämänjuusto, joka on samanlainen kuin valkoinen cheddar: Se on vahva, kirpeä ja kasvaa iän myötä.Hyvin kypsennetyllä kantalilla on vahva maku, kun taas nuorella kantalilla on sama makeus kuin raakamaidolla.

Kantalla on kova rakenne, joka tekee siitäTäydellinen ritiläja silti sopivasulaminenkastikkeisiin tai ollasyötävä välipala.

7. Suoritus

Edam on apuolikova juustojotka ovat peräisinAlankomaat, nimeltään Edamin kaupungissa Pohjois -Hollannin maakunnassa.

Edamilla on vaaleankeltainen sisustus ja senMaku on lievä, suolaista ja pähkinäistä varhaisessa vaiheessa.Kuten Cheddar, maku on terävämpi ikääntymisen kanssa.Edam on myös verrattuna muihin juustoihinVähärasvapitoisuus.Sillä on nuoruudessaan joustava rakenne ja lähestyy kuivempaa, murenevaa johdonmukaisuutta ajan myötä.

Edam voi olla täydellinen valkoinen cheddar -juustokorvike, koska seviipaloi, silputut ja sulaavat erittäin hyvin ja sillä on samanlainen maku kuin lievä cheddar.Se ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto korvata terävä cheddar, mutta se toimii hyvin keskipitkällä.Jos päätät käyttää Edamia valkoisena cheddar -korvikkeena,Muista alempi rasvapitoisuus: Saatat tarvita lihavampaa juustoa resepistä riippuen.

Jos käytät sitäjuustolevyllä, Lievä Edam menee hyvin hedelmien, kuten persikoiden, aprikoosien ja kirsikoiden kanssa, kun taas Edam menee hyvin päärynöiden ja omenoiden kanssa.

8. Gouda

Gouda on aHollantilainen juustoNimetty Homonyhous City Alankomaissa ja se onyksi tunnetuimmat juustot maailmassa.Sen osuus on 50–60 prosenttia maailman juuston kulutuksesta.Nimiä käytetään nykyään yleisenä luokituksena muutamalle samanlaiselle juustolle, joka on tuotettu samalla perinteisellä tavalla.

Goudaa on useita tyyppejä iästä riippuen.Maku vaihtelee kevyesti fudgeista ja lievästä(nuorelle juustolle)erittäin kirpeästiKaramellimakeuksella (hyvin vanhalle juustolle.) Gouda-fanit mieluummin ikääntyneen Goudan makua.

Tämän juuston maku voi sopia melko hyvin valkoisen cheddarin maun: vainMuista valita paras ikä toistaaksesi maunolet etsimässä.Jos haluat toistaa lievän suosion, etsi hyvin nuori Gouda.Jos haluat toistaa Cheddar -asteikon terävämmän päätä, etsi ikääntynyt Gouda.

Gouda sulaa erittäin hyvin, joten se onTäydellinen kokata, mutta hyvin hoidettu gouda voi olla myös aSuuri täydennys juustolevylle.

9. Gruyére.

Gruyère on kovasveitsiläinen juustoSe on nimetty Sveitsin Gruyèresin kaupungin mukaan ja se on luokiteltu eräänlaiseksiAlppijuusto.

Sillä onMakea, mutta hieman suolainen maku.Kun juusto on nuori, se onkermainen ja pähkinäinen, mutta iän myötä siitä tulee monimutkaisempi ja maanläheisempi.Kun se on täysin ikääntynyt (joka on viidestä kuukaudesta vuoteen), sillä on taipumus kehittää pieniä halkeamia tekstuurissa ja muuttua rakeisemmiksi.

Gruyère on aSuuri pöytäjuustoja voidaan syödä viipaleina osana juustolautasta tai pääruokia pääruokia varten.Se on myös juusto, jokasulaa todella hyvinJa tämä, pariksi samanlaisen maun kanssa, tekee siitä todella hyvän korvikkeen valkoiselle amerikkalaiselle juustolle.

Gruyèren nuoremmilla muunnelmilla onSama pähkinäinen maku ja sileä rakenneLievänä cheddarina.

Kuinka valita valkoinen cheddar -korvike

Jos sinun on päätettäväparas korvike valkoiselle cheddarille, on parempi valita sen perusteella, mitä sinun on tehtävä juuston kanssa.

Jos haluat ajuusto todella samanlainen kuin valkoinen cheddar maku, koska haluat käyttää sitä juustolevyllä, on parempi käyttää jotainKangas--TeloitustaiGruyèreère.

Jos haluat jotain, jolla onsamanlainen maku, mutta myös oikea konsistenssi, on todennäköisesti parempi käyttää jotainTiilijuusto-Colby -juustotaiTillamook -juusto.

Jos et välitä värieristä,Paras korvaava valkoisen cheddarin maun toistamiseksi on keltainen cheddar.

Paras tapa löytää täydellinen korvike valkoiselle cheddarille onKokeile yhtä tai useampaa näistä korvikkeista.Täydellinen valinta riippuu todella resepistä ja juuston käytöstä.

Pidätkö tästä resepistä tai näistä keittovinkkeistä?

Napsauta tähtiä arvioidaksesi sen!

Keskiarvoluokitus5/ 5. Äänestysmäärä:1

Ei toistaiseksi ääntä!Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän viestin.

  • Kirjoittaja
  • Uusimmat viestit

Michael Cook

Intohimoinen kokki, rakastunut kaikkeen ruokaan ja keittämään sen täydellisyyteen!

Viimeisimmät viestit: Michael Cook(näytä kaikki-A

  • Kuinka tehdä täydellinen aito italialainen cannoli- 12. elokuuta 2023
  • Kuinka löydetty painonpudotus täydentää keittovinkkejä terveellisemmälle elämäntapalle- 12. elokuuta 2023
  • Silvä menestys: Kuinka grilli täydellisille illallisille ja kokoontumisille- 12. elokuuta 2023

(Vieraili 279 kertaa, 1 käynti tänään)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 04/11/2023

Views: 5618

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.